Beeldhouwvakantie in eigen land, de Ardennen of Griekenland

Ieder jaar geef ik langere workshops op drie mooie locaties. Zo krijg je tijd om je in je werk te verdiepen, terwijl je heerlijk bijkomt in een ontspannen omgeving.

Beeldhouwvakantie Ardennen
In 2020 keuze uit twee weken….

De School van Bonnerue is een mooie vakantievilla en trainingslocatie in Houffalize in de Belgische Ardennen. Elk jaar geef ik hier een 5-daagse workshop. In de rustieke omgeving ben je echt even weg van de drukte van alledag.

Je verblijft op een 1- of 2-persoonskamer in De School of de herberg op hetzelfde terrein. Er is een heerlijk ontbijtbuffet, ‘s middags een gezamenlijke lunch en ‘s avonds een vers bereid 3-gangenmenu in de tuin.

Locatie

De School van Bonnerue
Bonnerue 25
6663 Houffalize, België

Programma

Zondag: aankomst vanaf 17.00 uur, diner en kennismaken met de groep. Van maandag t.m. vrijdag beeldhouwen we van 9.30 tot 13.00 uur. Na de lunch is de middag vrij te besteden. Je kunt ook doorwerken in het atelier. Op vrijdag sluiten we af met een lunch en expositie.

Prijs

€ 650,00 p.p.  inclusief 5-daags verblijf op basis van volpension met 2-persoonskamer, exclusief kosten voor een steen naar keuze. Toeslag 1-persoonskamer: € 90,00.

Inschrijven of meer informatie

Meer informatie vind je op de website van De School van Bonnerue. Je kunt je daar ook inschrijven. Heb je vragen, dan kun je mij natuurlijk altijd een mailtje sturen.

Beeldhouwvakantie Utrecht

Ook in 2019 doe ik niet mee met de ZomergaART.

Voor mij een thuiswedstrijd, maar voor jou een heerlijke creatieve break in eigen land: de ZomergaART Beeldhouw 5-daagse in Utrecht, bij m’n eigen atelier.

Tijdens de workshop werken we met een kleine groep van 8 tot 12 deelnemers. Je word individueel begeleid en we houden regelmatig groepsbesprekingen zodat je ook van elkaar kunt leren.
Overnachting is mogelijk in een bed & breakfast vlakbij het atelier.

Locatie

Kersenboomgaard ateliers
Emmy van Lokhorststraat
3544 HM Utrecht / Leidsche Rijn

Programma

Woensdag  en donderdag van 10 – 16.00u
Vrijdag, zaterdag en zondag 11 – 17.00u
Vrijdag 17.00u gezamenlijke borrel
Zondagmiddag gezamenlijke eindexpositie

Prijs

€ 335 per persoon, inclusief gebruik gereedschap, exclusief eventuele aanschaf van een steen.

Inschrijven of meer informatie

Download hieronder de flyer van juli 2017 voor meer informatie:
ZomergaART flyer 2017 (PDF)

Wil je je aanmelden?
Stuur me dan een mailtje

Beeldhouwvakantie Griekenland

september 2019

Beeldhouwvakantie Griekenland

Al een aantal jaren geef ik in september beeldhouw les in het Griekse Kantia in de Peloponnesos. Een heerlijk rustige plek aan zee, fijne mensen, heerlijk eten…

Voor de deelnemers is het een mooie combinatie van actief bezig zijn en lekker niets doen. Wat is er mooier dan je eigen steen te polijsten in het water van de Griekse zee?

Naast de lokale steensoorten is er een uitgebreide collectie albast, speksteen en serpentijn in diverse kleuren aanwezig.
Na je vakantie word je beeld met een busje naar Nederland vervoerd.

Inschrijven of meer informatie

Deze beeldhouwvakanties worden georganiseerd door Miniati Reizen, een Nederlandse reisorganisatie gespecialiseerd in creatieve vakanties in Griekenland.

Je kunt kiezen voor een vakantie van één week, maar ook meerdere weken is mogelijk.

Op de website van Miniati Reizen vind je uitgebreide informatie en kun je meer informatie aanvragen of je aanmelden.

Heb je vragen? Stuur me dan gerust een mailtje.